بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ ...Ya Allah... Jika Kami Jatuh Cinta.. Labuhkanlah Cinta Kami Kepada Mu.. Agar Bertambah Kekuatan Kami Untuk Menyintai Mu.. Ya Muhaimin... Jika Kami Jatuh Hati.. Izinkanlah Kami Saling Menyentuh Hati Untuk Bertaut Pada Mu.. Agar Kami Tidak Jatuh Dalam Jurang Cinta Nafsu.. Ya Rabbana... Jika Kami Jatuh Hati.. Jagalah Hati Kami Agar Tidak Berpaling Daripada Hati Mu.. Ya Rabbul Izzati... Jika Kau Halalkan Kami Untuk Saling Merindui.. Jangan Biarkan Kami Melampaui Batas Sehingga Melupakan Kami Pada Cinta Hakiki dan Rindu Abadi Hanya Kepada Mu, Ya Allah.. Ya Rahman... Jika Kami Sememangnya Ditakdirkan Untuk Bersama.. Satukanlah Kami Ke Jalan Yang Diredhai Mu.. Dan Bimbinglah Kami Untuk Selalu Bersujud Kepada Mu, Ya Allah.. اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن...


Tuesday, 10 September 2013

Happy Birthday MummyWalaupun dah terlambat tapi FawwazSecret rasa tak salah kalau FawwazSecret nak ceritakan disini.. Inikan blog FawwazSecret.. Sepatutnya FawwazSecret ceritakan semua ny pada 30 Ogos yang lalu.. Tapi disebabkan FawwazSecret ada sedikit hal, tak dapat lah FawwazSecret nak ceritakan semua ny.. Sebenarnya tanggal 30 Ogos yang lalu ada tanggal kelahiran Mummy FawwazSecret.. Beruntung Mummy mempunyai family yang sentiasa menyayangi dia.. Apa yang diminta pasti dia dapat.. Kebetulan pada hari 30 Ogos tuh rakan-rakan adik Mummy nak buat BBQ kat rumah Mummy.. Jadi family Mummy terus tukar rancangan celebrate birthday Mummy.. Lagi lah bertambah meriah kan.. Jemput jea sesiapa pun.. Mummy menantikan seorang sahabat yang pulang dari KL tak sampai-sampai.. Bukan setakat sahabat.. Dialah segala-galanya iaitu, Amy.. Dialah kawan, dialah adik, dialah kakak, dialah semua gelaran bagi wanita buat Mummy.. Mummy tunggu Amy sebab nak celebrate birthday bersama.. 


Daddy yang belikan kek.. Tengok ny..
" HAPPY BUFDAY NINY  & AMY "

Birthday Amy, 21 Ogos.. Walaupun dah terlambat.. Tapi Mummy Daddy terlalu sayangkan Amy.. Sebab tuh kami celebrate jugak.. Harap Amy suka.. Mummy dan Amy dah berjanji untuk bertukar hadiah.. Mummy dan Daddy hadiahkan lampu bilik untuk Amy.. Manakala Amy hadiahkan Mummy dengan novel "JODOH ITU MILIK KITA".. Story novel ni memang tak menghampakan setiap orang yang membacanya.. Jalan ceritanya menarik.. Tak percaya.. Boleh beli sendiri dan baca,... Hahaa :D Takpon tengok kat Astro.. Best cerita dia.. Tapi sayangnya hadiah Mummy dan Amy ny, Parents dorang yang rasmi dulu.. Mungkin parents dorang jealous kot dengan hadiah yang anak-anaknya dapat kan.. Hehe.. Tak kisah lah..FawwazSecret ada jugak benda nak share ni haa.. Mummy bukan sahaja belon terhias dekat dengan meja makan masa dia nak celebrate birthday tuh.. Tapi dalam bilik dia pon, terhias belon-belon ny.. Nampak tak FawwazSecret tunjuk  kat bawah ny.. Memang suka Mummy sebab setiap tahun birthday dia sentiada disambut.. Apapun  Mummy, FawwazSecret harap tahun ny adalah tahun Mummy peroleh segala kebahagiaan di dunia.. Harap jugak segala kebahgiaan ny sampai ke akhirat..


FawwazSecret akhiri cerita birthday Mummy di sini saja ye.. 
Ada masa FawwazSecret sampaikan cerita baru lagi ye.. Bye

No comments: